Internationale Neerlandistiek

Redacteur Ralf Gruttemeier en Carl von Ossietzky
Internationale Neerlandistiek

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789089642875
  • ISBN 10 9089642870
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Jaargang 48, nummer 3, oktober 2010 Internationale Neerlandistiek is het wetenschappelijk Open Acces tijdschrift van de Internationale Vereniging voor Neerlandistiek dat tot en met 2007 (jaargang 45) de naam Neerlandica extra muros droeg. Het tijdschrift bevordert de dialoog tussen alle wetenschappers die werkzaam zijn op het gebied van de internationale neerlandistiek. Naast taalkunde, letterkunde en didactiek is er aandacht voor interculturele aspecten van deze subdisciplines, communicatiewetenschap, nieuwe technologie in de vakbeoefening, het verloop van canoniseringsprocessen, vertalen, culturele studies en voor de cultuur van de Lage Landen in brede zin. Internationale Neerlandistiek verschijnt drie keer per jaar, en is ook verkrijgbaar in print. www.ivnnl.com.Hoofdredacteur prof.dr. ... Ralf Grüttemeier, ralf.gruettemeier@uni-oldenburg.deRedactiesecretaris Tjits RoselaarDrie afleveringen per jaar: februari, mei en oktober. Met ingang van jaargang 48 (2010) uitgegeven door Amsterdam University Press. Inhoudsopgave:-Smeltende torens(Lut Missinne)-De literaire aspecten van de Costerlegende: Mythologie in de vorm van een klassieke pleitrede(Joost Robbe)-Comparatieve neerlandistiek: de bestudering van de literatuur uit Nederland en Vlaanderen in het Duitse taalgebied sinds 1990(Jan Konst)-Kroniek van de taalkunde 2009(Matthias Hüning)-Romanschrijvers en de maatschappelijke actualiteit. Kroniek van het proza(Jaap Goedegebuure)-BesprekingenSaskia Schuster, Recente ontwikkelingen in het contrastief taalonderzoek Nederlands-Frans, Philippe Hiligsmann et al. (red.)Folgert Karsdorp, Het Nederlandse prefix ge- in historisch perspectief, Zsófia TálasiCecile Portielje, C.C. Uhlenbeck (1866-1951): a linguist revisited, Inge Genee & Jan Paul Hinrichs (red.)Wilken Engelbrecht, Going Dutch en Gedeelde weelde, Lisa JardinePavlína Knap-Dlouhá, Nederland in zicht. Grondwet burgerschap en democratie, Ad BakkerWilken Engelbrecht, De klassieke traditie in de Lage Landen, René VeenmanEllen Krol, Bilderijk, Kinker en Van Hemert. Als van hooger bestemming en aart, Christophe Madelein & Jürgen PietersTamás Balogh, Hadewijch: Liederen, Frank Willaert & Veerle FraetersJeroen Dewulf, Over vogels zonder nesten. Geschiedenis van de Nederlandse literatuur en de internationale neerlandistiekArie Pos, A Literary History of the Low Countries, Theo Hermans (ed.)Arie Pos, Van koelies, klontongs en kapiteins. Het beeld van de Chinezen in Indisch-Nederlands literair proza 1880-1950, Widjajanti DharmowijonoLudo Beheydt, Voortgang, Jaarboek voor de Neerlandistiek, XXVI-Over de auteurs-Colofon

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.