Jaarboek Kennissamenleving Kennisklimaat

Auteur J. Aczel Redacteur Gerard Alberts
Jaarboek Kennissamenleving Kennisklimaat

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789089644015
  • ISBN 10 9089644016
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het klimaatdebat houdt de gemoederen onverminderd bezig. Al jaren woedt over dit onderwerp een diepgaande maatschappelijke controverse. Voor- en tegenstanders bestrijden elkaar op niets ontziende wijze. Wetenschappers mengen zich in het debat met een beroep op hun expertise. In plaats van het debat verder te helpen lijkt daardoor de controverse enkel verder op te laaien. Wat is er aan de hand? Verandert de positie van de wetenschap? Het ruwe tumult rond modellen van klimaatverandering, \'Climategate\' en fouten in rapportages van het internationale klimaatforum toont op zijn minst beperkingen in de zeggingskracht van wetenschap. In dit boek is aan de orde wat we kunnen leren over het \'kennisklimaat\' in de hedendaagse kennissamenleving. Aan de hand van de klimaatcasus ... verkennen diverse vooraanstaande auteurs de mogelijkheden om bij te dragen aan het versterken van de band tussen wetenschap en samenleving. - Marcus Popkema is hogeschooldocent in de verkeerskunde aan Hogeschool Windesheim in Zwolle Gerard Alberts doceert geschiedenis van computers en wiskunde en Wetenschap & Samenleving aan de Universiteit van Amsterdam. - Kees Boersma is als universitair hoofddocent verbonden aan de afdeling Cultuur, Organisatie en Management van de Vrije Universiteit Amsterdam. - Bertien Broekhans is kennissocioloog en werkt als beleidsadviseur, onderzoeker en docent bij de afdeling Beleidskunde, Organisatie, Recht en Gaming van de Technische Universiteit Delft. - Anne Dijkstra is universitair docent bij de mastertrack Science Communication aan de Universiteit Twente. - Wolter Pieters is onderzoeker informatiebeveiliging aan de Universiteit Twente. - Tomas Vanheste is journalist bij Vrij Nederland.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.