Groot Chinees-Nederlands woordenboek

Redacteur Naizheng Du , Henny Du-Savelkoul en Henk Langeveld
Groot Chinees-Nederlands woordenboek

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789090166162
  • ISBN 10 9090166165
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

China ontwikkelt zich in razendsnel tempo tot economische wereldmacht. Prisma speelt in op deze ontwikkeling met dit omvangrijke en goed toegankelijke Groot woordenboek Chinees-Nederlands. * ca. 100.000 Chinese woorden en uitdrukkingen, gealfabetiseerd volgens de pinyin-spelling - de standaardmethode om het Chinees in westerse letters te schrijven * de woorden en uitdrukkingen zijn uiteraard ook in Chinese karakters weergegeven, met daarbij heldere, bondige Nederlandse vertalingen * een duidelijke uitleg van de pinyin-spelling en een heldere gebruiksaanwijzing voor het woordenboek * met 25 bijlagen, waaronder een Chinese grammatica en een overzicht van de Chinese geschiedenis * ook zeer geschikt voor Chinezen die het Nederlands willen leren Dr. Naizheng Du studeerde 22 jaar in China, ... India en Duitsland in diverse vakgebieden. Hij heeft een brede talenkennis, waaronder Chinees, Engels, Duits en Russisch. Aan het woordenboek Chinees-Nederlands heeft hij meer dan tien jaar gewerkt.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.