Elektrostress Handboek

Auteur Hugo Schooneveld Redacteur Rene Post
Elektrostress Handboek

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789090277936
  • ISBN 10 9090277935
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Mensen kunnen ziek worden bij blootstelling aan bepaalde elektromagnetische velden ('straling") van zenders en elektronische apparatuur thuis, in de auto of op het werk. Klachten zijn o.a. chronische vermoeidheid, slaapproblemen, hoofdpijn, hartritmestoornissen, oorsuizingen en andere lichamelijke en psychische klachten. Het verschijnsel heet 'elektrostress' of elektrohypersensitiviteit (EHS). Mensen verschillen in de velden die hen storen en de manieren waarop de stresssymptomen merkbaar worden. Vragen die in dit handboek aan de orde komen zijn o.a.:* Wat zijn de gezondheidsklachten?* Welke soorten velden zijn er zoal?* Wat zijn de storende apparaten en installaties?* Wat is daartegen te doen?* Waarom begrijpen mijn artsen me niet?* Hoe kan ik weer een goed bestaan opbouwen? ... Dit boek is geschreven voor:* Elektrogevoelige personen die een oplossing voor hun EHS klachten zoeken.* Artsen die patiënten met SOLK problemen willen doorgronden.* Beleidsmakers die gevraagd wordt de verspreiding van storende apparaten en zenders te reglementeren.* Wetenschappers die op zoek zijn naar aanknopingspunten voor verdiepend onderzoek. Een uitgebreide literatuurlijst helpt geïnteresseerden verder de weg te vinden naar beschikbare publicaties. Over de schrijver Dr. Hugo Schooneveld is als (neuro)bioloog gepromoveerd aan de RU te Groningen in 1970 en was daarna als wetenschapper werkzaam aan de -nu- Wageningen Universiteit en Researchcentrum - de WUR. Zijn werkterrein was de hormonale bestrijding van insecten. Om eigen EHS ervaringen met anderen uit te wisselen, richtte hij rond 2001 een werkgroep op en in 2007 de Stichting Elektrohypersensitiviteit. Doel was de oorzaak van EHS klachten te doorgronden en een oplossing voor de problemen te zoeken langs de weg van fysische veldreductie. De Stichting EHS fungeert in Nederland als kenniscentrum en gesprekspartner voor officiële instanties.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.