Wormlock Holmes

Auteur Theo Kosters
Wormlock Holmes

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789402103946
  • ISBN 10 9402103945
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Terwijl Wormlock ligt te slapen worden ze aangevallen. Het hele huis trilt en de familie Holmes is in paniek. Wat is er aan de hand? Margriet en Hermientje weten wat er aan de hand is, maar zij kunnen er niets aan doen. Wormlock bedenkt een plan en laat zien dat hij een slimme worm is. Ondertussen heeft Prikkie cactus een droevig meisje naast zich staan. Aza mist haar zusje Lea. Ze weet niet waar Lea is en ze is bang dat ze haar zusje nooit weer zal zien. Terwijl dikke Evert vanuit zijn boom alles ziet, krijgt hij medelijden met Aza en Lea. Evert wil dat ze weer bij elkaar komen en roept de hulp van Wormlock in. Wormlock bedenkt een prachtig plan en gaat op zoek naar hulp. Even later gaat Wormlock de zusjes bij elkaar proberen te brengen met behulp van Max, Evert, Pennie en Vullie. Als Wormlock ... maar geen rekenfout heeft gemaakt. Het is spannend. Lea zal neerstorten en in stukken barsten als Wormlock een fout heeft gemaakt. Zal het goed gaan? Zullen Aza en Lea weer bij elkaar komen? Wormlock houdt zijn adem in. .

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.