Hoe heurt het eigenlijk?

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789462902305
  • ISBN 10 9462902305
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Binnen de letselschadebranche wordt door professionals hard gewerkt aan de kwaliteit van dienstverlening. Het trouw bijhouden van literatuur en jurisprudentie en het regelmatig volgen van scholing - niet in de laatste plaats voor het scoren van de benodigde punten - hoort daar bij. We weten allemaal dat het grootste deel van alle letselschadezaken aan tafel wordt opgelost. Slechts een beperkt aantal zaken komt voor de rechter. Met dat in het achterhoofd is het vreemd dat er zo weinig aandacht is voor de omgang met elkaar. Natuurlijk is er een gedragscode, maar die ligt niet op tafel tijdens de onderhandelingen die professionals met elkaar voeren. Hoe gaan wij met elkaar om in de letselschade? Kan dat beter? En zo ja hoe? Welke gevaren liggen op de loer? Ben je te aardig, geef je dan niet te ... veel prijs? Wat kan nog door de beugel en waarmee beland je bij de tuchtrechter? Welke filosofie ligt er achter een conflict? Wat definieert het conflict en waardoor wordt het onderhouden? Deze vragen zijn terug te voeren op één basisvraag: Hoe heurt het eigenlijk in de letselschadepraktijk? Deze onderwerpen passeerden onder dagvoorzitterschap van Aleid Wolfsen de revue tijdens het 27e LSA Symposion op vrijdag 29 januari 2016 te Amsterdam. Daarbij hebben goed geïnformeerde sprekers deze materie vanuit allerlei invalshoeken van het spectrum behandeld: de tuchtrechtelijke, filosofische, juridische en persoonlijke kant. De term: \'hoe heurt het\' komt natuurlijk van Jort Kelder die het debat ook in letselschadeland graag wilde aangaan. Hij ontbrak op deze dag dan ook niet en leidde het afsluitende debat. In deze bundel vindt u de bijdragen van de sprekers terug en kunt u de onderwerpen nog eens nalezen en overpeinzen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.