Made in Bangladesh

Auteur Arnd Wesemann
Made in Bangladesh

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789491717161
  • ISBN 10 9491717162
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

3 Euro für ein T-Shirt? Bedeutet der Schnäppchenpreis die Ausbeutung der Ärmsten? Oder kommt er nur durch eine perfekte Preisoptimierung zustande? Der Verdacht liegt nahe, dass Näherinnen in Bangladesh unter unmenschlichen Bedingungen leben und kaum bezahlt werden. Aber es gibt bei dieser Preisgestaltung noch einen Mitspieler: unsere Kultur. Ob wir Filme machen, Bücher schreiben, Theater spielen - überall geschieht dies zu Preisen wie in Bangladesh. Kaum ein Kulturschaffender kann von seiner Arbeit leben, auch deshalb, weil unsere Kultur auf die Freiwilligen setzt, und vor allem, weil unsere Kultur zum Schnäppchenpreis zu haben ist. "Made in Bangladesh", ein Essay des Berliner Tanzjournalisten Arnd Wesemann, entstand bei mehreren Reisen nach Bangladesh und angesichts des täglichen Umgangs mit Kulturschaffenden und ihren Nöten. German Language Publication

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.