Hoe Dianetics wordt gebruikt

Auteur L. Ron Hubbard
Hoe Dianetics wordt gebruikt

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9781403174994
  • ISBN 10 1403174997
  • Druk 1

Samenvatting

- Wat is de oorzaak achter psychosomatiche ziekten?- Hoe komt het dat sommige mensen zich terugtrekken van het leven, relaties, familie, werk, groepen en zelfs hun dromen?- Waarom zijn sommige mensen vaker ziek dan anderen?- Wat is de echte reden achter irrationeel gedrag, angsten en falen? Het moge duidelijk zijn dat pijnlijke voorvallen uit je verleden invloed hebben op je huidige leven - maar in welke mate en waarom? Dat is waar Dianetics over gaat. Deze DVD's horen bij het boek, Dianetics: De Leidraad voor het Menselijk Verstand, het meest gelezen, toonaangevende boek over het menselijk verstand dat ooit is geschreven. Deze films zijn direct gebaseerd op het boek en laten zien hoe negatieve gebeurtenissen uit jouw verleden jouw verstand ertoe aanzetten vreemd gedrag endenken te ... veroorzaken - zonder dat jij beseft dat dat gebeurt. Daarnaast geven deze films inzicht in hoe je de Dianetics therapie, genaamd "auditing", precies kunt toepassen om deze voorvallen op te sporen en hun negatieve effect uit te wissen. Dianetics geeft de mogelijkheid om optimaal te leven, vol vertrouwen, rationeel, actief en creatief. Met andere woorden, hoe je jezelf kunt zijn - vrij om van het leven te genieten en je idealen te verwezenlijken. Dat is het doel van Dianetics. Hier is het dan, concept na concept, een visuele presentatie van het boek die de complete manier van denken van de mens richting een betere, geestelijke gezondere wereld veranderde.Dit dubbel-DVD pakket met een filmlengte van vier en een half uur is dit de meest complete audiovisuele presentatie van Dianetics die beschikbaar is. Gecombineerd met het bestuderen van 'DIANETICS: De Leidraad van het Menselijk Verstand', zul je in staat zijn om alle principes toe te passen die in het boek worden vermeld.Sta klaar om aan je Dianetics avontuur te beginnen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.