Sint-Andries

Auteur Chris Weymeis en Nico Blontrock
Sint-Andries

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9781845886523
  • ISBN 10 1845886526
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De succesvolle reeks archiefbeelden over Brugge is weer een deelrijker. Chris Weymeis en Nico Blontrock leggen zich deze keer toe opde Brugse deelgemeente Sint-Andries. Ook uit dit stukje Brugge kwameen schat aan fotos naar boven, met nooit eerder getoondbeeldmateriaal. Beide auteurs konden een kijkje nemen in enkeleprivéarchieven en persoonlijke fotoalbums. Meer dan 200 fotos kregeneen plaatsje in dit boek. Het valt ook nu weer op hoeveel verschil enkele decennia kunnen maken.Of hoe er na verloop van tijd soms amper iets is veranderd Nico enChris hebben in de bijhorende teksten petites histoires en weetjesafgewisseld met geschiedkundige informatie. Zonder twijfel zal de lezer genieten van dit boek, want Sint-Andriesis een levendige deelgemeente met een rijke en boeiende geschiedenis.Net als de andere publicaties van het schrijversduo, verdient dit boekeen plaatsje in de bibliotheek van elke Brugge-liefhebber.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.