De Romanovs - Archiefbeelden

Auteur Francoise Perraud
De Romanovs - Archiefbeelden

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9781845886677
  • ISBN 10 1845886674
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In 1913 viert Rusland met de nodige pracht en praal het driehonderjarige bestaan van de Romanov-dynastie. De keizerlijke familie treedt in de voetsporen van Michel Romanov, die door de Bojaren verkozen werd tot tsaar van het hele Russische Rijk. Van het Ipatiev-klooster in Kostroma, waar de eerste Romanov-tsaar verbleef, tot in Moskou: overal worden de tsaar, tsarina Alexandra Fjodorovna en hun vijf kinderen bejubeld. De toewijding van de boerenbevolking sterkt de vorst nog in zijn geloof in een autocratie, de regeervorm die werd aangeprezen door zijn vader Alexander III. Maar Nicolas II mag zich dan wel autocraat noemen, dat is hij eigenlijk niet meer sinds hij moest toestemmen in de oprichting van de Doema na de Revolutie van 1905. De wereldoorlog lokt in februari 1917 een nieuwe revolutie ... uit en die blijkt fataal te zijn voor de dynastie. De laatste tsaar en zijn gezin worden vermoord in de nacht van 16 juli 1918 in het Ipatiev-huis in Ekaterinburg. De oude beelden van een verdwenen keizerrijk, zorgvuldig bewaard door Russische ballingen,schetsen een prachtig beeld van een geschiedenis die lange tijd verboden bleef.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.