The Dutch Bankruptcy Act

Auteur Hans Warendorf en Richard L. Thomas
The Dutch Bankruptcy Act

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789013128833
  • ISBN 10 9013128831
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In deze uitgave vindt u, naast de Nederlandse wettekst, een Engelse vertaling van de Faillissementswet van 1893, zoals van kracht op 1 januari 2015. Het aantal faillissementen, surseances en schuldsaneringen is jaarlijks toegenomen tot recordhoogte. Daarom hebben professionals werkzaam in de insolventiepraktijk in Nederland een groeiende belangstelling voor de Faillissementswet. Dit betreft onder andere academici, juristen, buitenlandse ondernemingen en crediteuren, voor wie de wettekst met een Engelse vertaling van nut is. In de eerder verschenen losbladige uitgave Netherlands Business Legislation stond ook een vertaling. Maar dit was zonder een vertaling van de regeling voor schuldsanering natuurlijke personen. Translation In this edition you will find an English translation, alongside ... the Dutch text, of the Faillissementswet (the Dutch Bankruptcy Act of 1893) as in force on 1 January 2015. The number of bankruptcies, suspensions of payments and personal debt relief arrangements has increased each year to record levels. As a result, there is a growing interest in the Dutch Bankruptcy Act amongst those engaged in Insolvency practice in the Netherlands. This includes academics, lawyers, foreign businessmen and creditors; all of whom will find the text of the law and its English translation a useful tool. A translation has already been published in the earlier loose leaf edition of Netherlands Business Legislation. However, this was without a translation of the provisions on personal debt relief arrangements.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.