PM-reeks Weet wat je doet

Auteur L. de Vries-Geervliet
PM-reeks Weet wat je doet

Tweedehands 13,75

1 advertentie

L. van Meerkerk

Geplaatst op 29 Oktober 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789024414123
 • ISBN 10 9024414121
 • Druk 3
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit boek ondersteunt de hulpverlener bij de ontwikkeling van zijn beroepshouding. Deze ontwikkeling is een leerproces; ieder leert op zijn eigen wijze. Het belangrijkste instrument bij begeleiden is de persoonlijkheid die samen met de vaardigheden de basis zijn van de beroepshouding. Omdat de hulpverlener vanuit zijn eigen persoonlijkheid, aard en karakter de cliënten begeleidt, maakt de auteur gebruik van een karaktertypologie die de begeleider kan helpen zicht te krijgen op zichzelf en op de cliënt, die eveneens vanuit zijn eigenheid handelt. Het boek heeft een dubbele laag: het sluit aan bij de persoon van de begeleider en bij de persoon die om deze begeleiding vraagt. Het boek is bedoeld voor studenten SPH en MWD ter voorbereiding en ondersteuning van hun jaarstage-activiteiten. Het k ...an ook als rode draad dienen gedurende de hele opleiding wanneer de beroepshouding centraal staat. Liet de Vries Geervliet studeerde psychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en de Rijksuniversiteit te Leiden. Ze is als docente en supervisor verbonden aan de SPH van de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ze geeft daarnaast regelmatig post-hbo trainingen en cursussen en incompanytrainingen.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

L. van Meerkerk

Meer advertenties4
 • SprangCapelle
 • Druk 3E
 • Conditie GOED
 • Geplaatst op 29 Oktober 2020

13,75

Exclusief verzendkosten

Bespaar 56% 17,20

Nieuwprijs 30,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.