Aandoeningen van het spijsverteringsstelsel

Auteur F. Penninckx
Aandoeningen van het spijsverteringsstelsel

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789033484926
  • ISBN 10 9033484927
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Aandoeningen van het spijsverteringsstelsel maken een belangrijk deel uit van de medische praktijk. Zij om- vatten vele diagnostische en therapeutische aspecten en moeten multidisciplinair aangepakt worden. In dit boek stellen specialisten in de inwendige geneeskunde, radiologie, heelkunde en pathologie, verbonden aan de UZ Leuven, hun geïntegreerde kennis en multi- disciplinaire praktijkervaringen ter beschikking van studenten geneeskunde, artsen en verpleegkundigen. Van alle belangrijke gastro-enterologische aandoenin- gen wordt de epidemiologie, etiologie, pathogenese, pathologie, kliniek, diagnose, behandeling en opvol- ging besproken. In het boek wordt vaak verwezen naar figuren die terug te vinden zijn op de bijgevoegde cd- rom.Hoewel de geneeskunde snel evolueert, is dit ... boek toch bedoeld als een naslagwerk dat vele jaren nuttig kan zijn omwille van het accent op klinisch relevante praktijken. De dagelijks toegepaste bedside logica was het leidmotief van de auteurs. Geneeskunst vereist echter ook veel praktische ervaring: ¿The wards are the greatest of all research laboratories¿ (R.H. Wade). FREDDY PENNINCKX is gewoon hoogleraar aan de K.U.Leuven en diensthoofd Abdominale Heelkunde, UZ Leuven.GEORGES COREMANS is buiten- gewoon hoogleraar aan de K.U.Leuven en diensthoofd Inwendige Geneeskunde - Gastro-enterologie, UZ Leuven. GERT DE HERTOGH is deeltijds docent aan de K.U.Leuven en adjunct- kliniekhoofd dienst Pathologische Ontleedkunde, UZ Leuven. FREDERIK NEVENS is deeltijds hoogleraar aan de K.U.Leuven en diensthoofd Inwendige Geneeskunde - Hepatologie, UZ Leuven. TANIA ROSKAMS is deeltijds hoogleraar aan de K.U.Leuven en kliniekhoofd dienst Pathologische Ontleedkunde, UZ Leuven. DIRK VANBECKEVOORT is kliniek- hoofd dienst Radiologie, UZ Leuven. WERNER VAN STEENBERGEN is buitengewoon hoogleraar K.U.Leuven en kliniekhoofd dienst Inwendige Geneeskunde - Hepatologie,UZ Leuven.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.