Kritisch denken binnen het verpleegkundig proces, 5e editie met XTRA toegangscode

Vertaler Aat van Uijen en Marieke van Duinen Auteur Judith M. Wilkinson Bewerker Roos Nieweg en Wolter Paans
Kritisch denken binnen het verpleegkundig proces, 5e editie met XTRA toegangscode

Tweedehands vanaf 15,-

2 advertenties

Tesse

Geplaatst op 21 September 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Meer tweedehands advertenties

Product informatie

  • ISBN 9789043023368
  • ISBN 10 9043023361
  • Druk 5
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In dit boek wordt de verpleegkundestudent gestimuleerd kritisch na te denken over iedere fase van het verpleegkundig proces. Zo wordt bij het leren opstellen van een diagnose gelijktijdig uitgebreid aandacht besteed aan het diagnostisch proces. Een gedetailleerde uitleg over zorgplannen wordt ingeleid door een kritische reflectie op de keuze van resultaten en interventies. Op deze manier leren studenten de redenen voor hun klinische keuzes zorgvuldig af te wegen. Door middel van theorie en praktische oefeningen wordt in dit boek hetverpleegkundig proces grondig doorgenomen. Zo komen informatieverzamelingsmethoden, diagnostische) redeneervaardigheden, het plannenvan de verpleegkundige zorg, en het uitvoeren en evalueren van de zorgverleninguitvoerig aan de orde. Concrete voorbeelden, opdrachten ... en casussen helpen studenten de stof te begrijpen en toe te passen. Kritisch denken binnen het verpleegkundig proces verdeelt het verpleegkundigproces in vijf fasen:* anamnese: gegevens verzamelen, ordenen en controleren;* diagnose: de gezondheidssituatie analyseren en omschrijven;* planning: wenselijke resultaten en benodigde interventies kiezen;* uitvoering: de interventies uitvoeren;* evaluatie: de gezondheidssituatie voor en na de interventies vergelijken. Dit boek bevat een toegangscode voor Pearson XTRA. Op www.pearsonxtra.nl staat veel aanvullend studie- en lesmateriaal, zoals extra vragen, de uitwerkingenvan vragen uit het boek en een digitale versie van het boek. Judith M. Wilkinson is (co)auteur van diverse uitgaven op het gebied vanzorgverlening en verpleegkunde. Bewerkers Roos Nieweg en Wolter Paans zijn beiden verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen als verplegingswetenschapperen docent-onderzoeker.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek zijn er 2 advertenties geplaatst.

Tesse

Meer advertenties4 Boek in goede staat. Op de eerste paar bladzijden lichte waterschade aanwezig, door onbekende oorzaak.

15,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 72% 39,50

Nieuwprijs 54,50

Efraïm de Vries

Meer advertenties21 Kaft licht beschadigd, verder erg net boek

20,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 63% 34,50

Nieuwprijs 54,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.