Eenzame uren

Auteur Jolanda Linschooten
Eenzame uren

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789045201245
  • ISBN 10 9045201240
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

´Rennen. Ik doe het al zolang ik me kan herinneren. Het is lekker simpel en het voelt zo vrij. Als kind denk je er niet bij na: in je spel gaat het vanzelf. Gewoon omdat het zo goed voelt. Omdat het blijkbaar in je zit. Rennen tot je moe wordt, stoppen en op adem komen, en weer verder tot de volgende dikke boom of straathoek. Niks ingewikkelds aan. Zo eenvoudig als wat. Later denk je er wél bij na: dan ga je schema\'s bedenken, tijden afspreken en ineens is rennen hardlopen geworden. Met alle gevolgen van dien, want als het spel eruit verdwenen is, wordt lopen bittere ernst. Niet stoppen als je moe bent maar doorgaan, doorgaan, doorgaan. Afzien, pijn lijden en blessures bestrijden. Totdat vroeg of laat het moment komt waarop je je afvraagt waar het allemaal goed ... voor is. Wat heeft al dat hardlopen voor zin? Waarom loop ik eigenlijk hard?\' Deze vragen stelde auteur en beroepsavonturier Jolanda Linschooten zich aan de vooravond van de jaarwisseling in 2010. Waarom loop ik? En in haar geval: Waarom loop ik zulke ultralange afstanden? Het boek eenzame uren is het antwoord op deze vraagstukken en tevens het verslag van een jaar dat helemaal in het teken staat van lopen. Linschooten heeft zich ten doel gesteld vijf unieke loopevenementen tot een goed einde te brengen. Evenementen die voor de gemiddelde recreant een niet te nemen hobbel zijn: de halve marathon van Egmond, de Bob Graham Round (een individuele bergcross van 105 km non-stop over alle 42 toppen van het Lake District), de zesdaagse woestijnloop de Marathon des Sables, de Ultra-Trail du Mont-Blanc (120 km non-stop en met 7000 hoogtemeters, onderdeel TDS) en de GrandRaid Réunion (162 km non-stop en met 9600 hoogtemeters).

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.