Natuuronderwijs inzichtelijk

Auteur Carla Kersbergen en Amito Haarhuis
Natuuronderwijs inzichtelijk

Tweedehands 12,-

1 advertentie

Janneke Gerritsen

Geplaatst op 3 September 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789046901908
  • ISBN 10 9046901904
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Wat heeft een plant nodig om te groeien? Waarom hebben wij twee ogen? Blijft aluminiumfolie hangen aan een magneet? Hoe komt het dat de aarde opwarmt? Natuuronderwijs op de basisschool is een veelzijdig vak: het omvat de levende en de niet-levende natuur en heeft bovendien veel raakvlakken met de leergebieden techniek, milieu en gezond gedrag.Met Natuuronderwijs inzichtelijk kunnen (aankomende) leerkrachten zich de vakinhoud van deze leergebieden eigen maken. In zeven hoofdstukken wordt de belangrijkste leerstof over planten en dieren, lichaam en gezondheid, ecologie en milieu en verschijnselen uit de natuur en de techniek gepresenteerd. De keuze van onderwerpen sluit aan bij de kerndoelen basisonderwijs en bij de huidige natuuronderwijsmethodes. Om de leerkracht te helpen grip te krijgen ... op de onderwerpen is de stof inzichtelijk gemaakt met illustratieve kleurenfoto¿s, verhelderende tekeningen, vragen, ¿doe-opdrachten¿ en ideeën voor concrete lesactiviteiten. Deze aanpak staat borg voor een gevarieerd studieboek.Natuuronderwijs inzichtelijk kan in de les maar ook zelfstandig bestudeerd worden en eenmaal aan het werk in de praktijk is het voor de leerkracht een perfect naslagwerk bij de voorbereiding van de natuuronderwijslessen. De auteurs hebben dit boek geschreven vanuit hun ervaring als docent natuuronderwijs op een pabo. Carla Kersbergen is nu als hoofd educatie werkzaam bij Ecomare, centrum voor de wadden en de Noordzee, op Texel. Amito Haarhuis is hoofd educatie bij science center NEMO in Amsterdam.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Janneke Gerritsen

Meer advertenties12

12,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 65% 22,50

Nieuwprijs 34,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.