Het officiële Ajax Jaarboek 2013-2014

Auteur Ronald Jonges , Michel Sleutelberg en Raymond Bouwman
Het officiële Ajax Jaarboek 2013-2014

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789048820054
  • ISBN 10 9048820057
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Ajax schrijft historie met de vierde kampioensschaal op rij!Het seizoen 2013-2014 is er opnieuw één om nooit te vergeten. Ajax wordt voor de vierde keer op rij kampioen. Nog nooit eerder in de historie van de club is dat Ajax gelukt. Frank de Boer levert een unieke prestatie. Het seizoen 2013-2014 is het seizoen waarin de Johan Cruijff Schaal wordt gewonnen; het seizoen waarin er ondanks een spectaculaire overwinning op Barcelona toch niet kan worden overwinterd in de Champions League; het seizoen waarin Ajax met eigen middelen wordt verpletterd in de Europa League en waarin niet alleen in sportief opzicht een gevoelige nederlaag wordt geïncasseerd in de Bekerfinale.Maar bovenal is het seizoen 2013-2014 het seizoen waarin is gebleken dat je met het beste ... collectief de beste resultaten in de Eredivisie behaalt. Dit keer staat Ajax, tegen de gewoonte in, al vanaf de 18de speelronde bovenaan.Dit is het seizoen waarin de ene fantastische keeper de andere verdringt; waarin Jairo Riedewald tijdens zijn debuut twee keer scoort; waarin Davy Klaassen opeens een vaste en veelbelovende waarde is geworden; waarin Daley Blind zomaar magistraal speelt op het middenveld; waarin Thulani Serero een belangrijke basis speler wordt; waarin Lasse Schöne zich ontpopt als trefzekere rechtsbuiten en waarin je door Ricardo Kishna heel veel zin krijgt in de toekomst. Vier het 33ste landskampioenschap nogmaals met Het Officiële Ajax Jaarboek 2013-2014. Ook Jong Ajax en de Ajax Vrouwen worden gevolgd. Op de bijgesloten dvd van Ajax TV zie je de belangrijkste momenten van het seizoen.Ronald Jonges en Michel Sleutelberg zijn werkzaam op de media-afdeling van Ajax en volgen de club dag en nacht op de voet. Jonges is verslaggever, Sleutelberg hoofdredacteur gedrukte media.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.