De ringvinger

Auteur W. Dunnewold
De ringvinger

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789051792782
  • ISBN 10 9051792786
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De vondst van een ringvinger in een metaalshredderinstallatie is het begin van een bizar onderzoek dat het Haagse rechercheurkoppel Hans Bruijn en Tessa Kloes brengt in de schimmige wereld van de autorecycling. Al snel komt het tweetal achter de identiteit van het slachtoffer en ontdekken ze dat er sprake is van bedreiging en intimidatie. Dan maken ze ook kennis met Dirk ten Wolde, onderzoeker van het Recycling Instituut Nederland. Diens kennis en ontdekkingen brengen gesjoemel met de verwijderingsbijdrage op autowrakken aan het licht. Uiteindelijk stuit het Haagse duo op een goed geregisseerde criminele organisatie. De leden daarvan deinzen er niet voor terug iedereen uit de weg te ruimen die hun plannen dwarsboomt. 'Plotseling werd zijn aandacht getrokken door iets dat lag te flonkeren ... op de band. "'Het zal toch niet waar zijn?", mompelde hij, "direct aan het begin al prijs?" Hij had met Gerrit afgesproken dat hij ringen en andere sierraden mocht pakken en verpatsen. Daarom richtte hij zich half op en strekte zijn hand uit naar het stukje edelmetaal. Maar opeens deinsde hij terug en stond als aan de grond genageld. Die ring zat nog aan een vinger! Het leek een eeuwigheid te duren - in werkelijkheid waren het enkele seconden - voordat hij zichzelf weer onder controle had, maar toen realiseerde hij zich dat hij iets moest doen. De band stoppen, was zijn eerste gedachte...' De ringvinger is uiterst spannend, knap geschreven en goed opgebouwd. De dialogen zijn vloeiend en de schrijver werkt op overtuigende wijze naar een verrassende ontknoping toe. Wim Dunnewold is geboren in 1961 en opgegroeid in Heemskerk (Noord-Holland). Na zijn middelbare school studeerde hij bedrijfseconomie in Rotterdam. Na zijn studie en militaire dienst is hij werkzaam geweest als beleidsmedewerker en onderzoeker. In zijn tijd als onderzoeker is hij getrouwd en vader geworden van drie kinderen. In diezelfde tijd kwam hij ook in aanraking met de autorecyclingwereld. Momenteel woont en werkt hij in Rotterdam.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.