The not so holy Bible, a supperclub cookbook

Illustrator Jan Bartelsman en Ruben van van Nimwegen Auteur Mara Grimm
The not so holy Bible, a supperclub cookbook

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789074108485
  • ISBN 10 9074108482
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Amsterdam, februari 2012Restaurant Supperclub lanceert dit voorjaar voor het eerst in haar twintigjarige bestaan een kookboek: The Not-So-Holy Bible. Zoals de naam suggereert is het Engelstalige kookboek geïnspireerd op de Bijbel. Sodom en GomorrahThe Not-So-Holy Bible bevat zeven hoofdstukken met receptuur waarin steeds een link wordt gelegd naar de Bijbel. Naast Supperclub-klassiekers als maiskip met gekarameliseerde witlof en truffelvinaigrette, salade van eend met popcorn en de vega spring roll bevat het boek ook minder traditionele gerechten. In het hoofdstuk Het Offer wordt bijvoorbeeld gewerkt met slachtafval als kalfstongen, hersenen en stierenballen. En in Sodom en Gomorra wordt gewerkt met GHB, XTC en magic mushrooms. En Het Hooglied bevat erotische gerechten die onder meer in ...een peeskamer zijn gefotografeerd. Alle recepten worden afgewisseld met bijbelfragmenten en religieus getinte illustraties. The Not-So-Holy Bible heeft de uitstraling van een oude bijbel. Het boek wordt op bijbelformaat gedrukt, is goud op snee en heeft een paginalint. SterrenchefsNaast de corporate chefs van Supperclub werken er ook twaalf bekende sterrenchefs mee aan het boek. Al deze chefs hebben in het verleden als gastkok bij Supperclub gekookt. In het hoofdstuk Het Laatste Avondmaal zullen zij worden opgevoerd als de twaalf apostelen. Deelnemende chefs zijn onder meer Topchef Robert Kranenborg, Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle en Sergio Herman van driesterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis. De initiatiefnemersHet kookboek is een initiatief van Supperclub-eigenaar Bert van der Leden, culinair journalist Mara Grimm en fotograaf Jan Bartelsman. De recepten zijn bedacht en uitgewerkt door de corporate chefs van Supperclub: Joost de Bruijn en Michiel van der Eerde. De vormgeving is in handen van Ruben van Nimwegen. Bedenker Mara Grimm: 'Waarom juist de Supperclub met een Bijbel komt? Omdat plekken als Supperclub, die vaak als Sodom en Gomorra worden afgeschilderd, de functie van de kerk als verzamelplaats voor gelijkgestemden en broedplaats voor ideeën hebben overgenomen. En vooral: omdat De Bijbel een onuitputtelijke bron van culinaire inspiratie vormt.' The Not-So-Holy Bible. Mara Grimm, Jan Bartelsman, Ruben van Nimwegen, Joost de Bruijn en Michiel van der Eerde. BEKIJK DE TRAILER OP www.youtube.com/supperclub

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.