Compendium mondzorg

Redacteur C. de Baat
Compendium mondzorg

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789085620952
  • ISBN 10 9085620953
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Compendium mondzorg is opvolger van Memorix Tandheelkunde uit 2002. Het Compendium mondzorg is het enige Nederlandstalige naslagwerk dat de mondgeneeskunde en mondzorg integraal behandelt en zich niet beperkt tot een of enkele deelgebieden. Het boek biedt een handzaam, overzichtelijk en compleet naslagwerk in 19 hoofdstukken, die rijk zijn geïllustreerd met honderden klinische en anatomische afbeeldingen: van praktijkhygiëne tot implantologie; van endodontologie tot chirurgische behandelingen. Het Compendium mondzorg biedt naast een overzichtswerk ook gedegen oplossingen voor praktische problemen waarvoor professionals in de mondzorg zich regelmatig gesteld zien. Daarbij kan behoefte zijn aan een bepaald stappenplan, een overzichtelijk schema, een lijst van normwaarden, ... een korte toelichting of juist uitgebreide achtergrondinformatie: snel, betrouwbaar en volledig. Het Compendium mondzorg is een onmisbare bondgenoot voor tandartsen-algemeen practici, tandartsen specialisten, mondhygiënisten, tandprothetici en diegenen die voor deze disciplines in opleiding zijn.Over de auteurProf. dr. C. de Baat is hoogleraar geriatrische tandheelkunde (afdeling orale functieleer) aan het UMC St. Radboud te Nijmegen. Daarnaast is hij hoofdredacteur van het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde (NTvT). Meewerkende auteurs: Prof.dr. J.K.M. Aps, UZ Gent, België (hoofdstuk 1), Dr. C.P. Bots, De mondzorgkliniek, Bunschoten; Acta, Amsterdam (hoofdstuk 15), Dr. H.S. Brand, ACTA, Amsterdam (hoofdstuk 3 en 19), J.P.P.M. Bressers, Tandartspraktijk \'t Plein, Kerkdriel (hoofdstuk 8 en 13), Prof.dr. R. Jacobs, K.U. Leuven, België (hoofdstuk 5), Prof.dr. F. Lobbezoo, ACTA, Amsterdam (hoofdstuk 11), Prof.dr. C. van Loveren, ACTA, Amsterdam (hoofdstuk 6), Prof.dr. H.J.A. Meijer, UMC, Groningen (hoofdstuk 9), Prof.dr.ir. M. Naeije, ACTA, Amsterdam (hoofdstuk 11), Prof.dr. A.J.M. Plasschaert (hoofdstuk 6), Prof.dr. G.M. Raghoebar, UMC, Groningen (hoofdstuk 9), M.K.A. van Selms, ACTA, Amsterdam (hoofdstuk 11), Dr. F.K.L. Spijkervet, Academisch Ziekenhuis, Groningen (hoofdstuk 17), Dr. R.J. Swart, Enschede (hoofdstuk 14), Dr. J.S.J. Veerkamp, ACTA, Amsterdam (hoofdstuk 12), Prof.dr. A. Vissink, UMC, Groningen (hoofdstuk 17), Prof.dr. I. van der Waal, ACTA, Amsterdam (hoofdstuk 18), Prof.dr. L. van Zeghbroeck, UZ Gent, België (hoofdstuk 10)

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.