Het grote Disney Verkleedboek

Redacteur A. Willemars
Het grote Disney Verkleedboek

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789085742555
  • ISBN 10 9085742552
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit unieke Disney-boek staat boordevol zelfmaakpatronen. Modellen die je in geen enkel ander boek zult aantreffen! Ideaal voor carnaval of verkleedpartijtjes. Voortaan kan jouw (klein) kind zich verkleden als zijn favoriete Disney-figuur. Wordt het van de Duckstad-bewoners. een heuse sprookjesprins of -prinses of misschien een elfje? Of toch liever de wereldberoemde beer Winnie de Poeh of een filmheld als leeuw Simba? In totaal zijn er 33 echte Disney-outfits. vari nd in de maten 92 t/m 134. Uiteraard m accessories en schminktips, Zodat hij of zij er van top tot teen als zijn favorite uitziet.Heb je niet zoveel ervaring met zelf kleding maken? Geen probleem. Voordat je achter de naaimachine kruipt, leert Oma Ducks je in het naaiatelier eerst alle fijne kneepjes van het vak. Samen met haar ... - en de duidelijke werkbeschrijvingen maak je een origineel Disney-pak waar je (klein) kind het liefst e dag in wil lopen.Met patronen van onder meer:Donald Duck & KatrienSneeuwwitje & haar prinsGoofyMickey & Minnie MouseWinnie de Poeh & vriendenHiawathaPeter Pan & TinkelbelBelle

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.