De tijd vooruit

Auteur Rob Wolf
De tijd vooruit

Tweedehands 2,-

1 advertentie

Savannah van Dijk

Geplaatst op 27 September 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789460040580
  • ISBN 10 9460040586
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Een eeuw geleden opende het St. Antonius Ziekenhuis zijn deuren aan de Prins Hendriklaan in Utrecht. Het werd gesticht door aartsbisschop Van de Wetering. Het Antonius was een vooraanstaand katholiek ziekenhuis dat in medisch opzicht zijn tijd ver vooruit was. Het longstation (opgericht in 1942) en het hartteam (actief sinds 1948) kunnen zich al meer dan een halve eeuw meten met de beste academische centra. Dit boek, het vervolg op het in 2000 verschenen 'Heilig Vuur', behandelt de Utrechtse jaren van het ziekenhuis (tot 1982) in vogelvlucht. De nadruk ligt op de periode in Nieuwegein, waarin het Antonius zich ontwikkelde tot een volwaardig streekziekenhuis maar tegelijkertijd zijn topklinische functies uitbouwde. Naast de oude speerpunten namen andere vakken zoals vaatchirurgie ... en maag-, darm- en levergeneeskunde een hoge vlucht. In 2008 fuseerde het St. Antonius Ziekenhuis met Mesos Medisch Centrum, op zijn beurt ontstaan uit een fusie tussen de Utrechtse ziekenhuizen Oudenrijn en Overvecht. Als topklinisch centrum (Antonius) en patiëntgericht basisziekenhuis (Mesos) waren zij elkaars tegenpolen. Het nieuwe St. Antonius Ziekenhuis van na de fusie verenigt evenwel the best of both worlds, doordat het zich als patiëntgericht topziekenhuis profileert. Zo is het ook nu weer zijn tijd vooruit.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Savannah van Dijk

Meer advertenties23

2,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 92% 22,50

Nieuwprijs 24,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.