Bing en Bibi

Auteur Emma Storris Illustrator Jans Teen
Bing en Bibi

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789492502001
  • ISBN 10 9492502003
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Bing en Bibi wonen met hun familie op een bijzondere plek in een bijzonder huis met bijzondere huisgenoten. Het soort huis waar jij vast zou willen wonen! Maar dat is niet altijd zo geweest. Op een dag gebeurt er iets waardoor het leven van Bing en Bibi voor altijd verandert. Hun huis wordt namelijk heen en weer geschud door een heuse reus. De reus is gevlucht uit het bos waar hij woonde en weet niet waar hij naar toe kan. Natuurlijk aarzelen Bing en Bibi geen moment en bieden aan te helpen. Wat volgt is een spannend avontuur in bedreigde bossen met pratende dieren en ronduit gevaarlijke achtervolgingen. En weet je wat het leukst is? Alle kinderen met een berg fantasie mogen mee en jij dus ook! Bing en Bibi is een spannend boek voor kinderen van ongeveer 8 tot 10 jaar. Het is anders dan de ... meeste boeken want het is nog niet af. Het verhaal is er wel, maar de tekeningen niet helemaal. Wij willen namelijk liever zien wat er in JOUW hoofd gebeurt. Dus pak je potloden, stiften, verf, wat je maar wilt gebruiken en ga mee op avontuur met Bing en Bibi. Of ga gewoon lezen, mag natuurlijk ook, wat je wilt... Emma Storris (1973) is moeder van twee kinderen. Ze studeerde taal- en letterkunde aan de Universiteit van Leiden. Aansluitend haalde ze haar onderwijsbevoegdheid. Met haar boeken wil ze haar lezers aan het (om)denken zetten en vooral hun fantasie prikkelen. Ze ging een samenwerking aan met medemoeder Jans Teen (1971). Jans is een begenadigd illustratrice die studeerde aan de kunstacademie van Breda. Ze kleurt heel graag buiten de lijntjes. Samen maakten ze een allerminst alledaags en vooral fantastisch boek.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.