Le Neerlandais en autodidacte - Pakket

Auteur Willy Hemelrijk , Hinke van Kampen en Ruud Stumpel
Le Neerlandais en autodidacte - Pakket

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789000324897
  • ISBN 10 9000324890
  • Druk 1

Samenvatting

Le néerlandais en autodidacte is een taaltraining Nederlands voor Franstaligen. De voertaal in het boek is Frans. De training richt zich vooral op het leren communiceren in het Nederlands en is zowel geschikt voor zelfstudie als voor lessen in groepsverband. De twee begeleidende audio-cd\'s bevatten ca. 70 dialogen over alledaagse situaties en een groot aantal uitspraakoefeningen. De taaltraining leidt op tot niveau A1/A2 van het Europees referentiekader van talen. Aansluitend bij het basisboek Le néerlandais en autodidacte is er het Nederlands voor zelfstudie - Werkboek, dat voortbouwt op de kennis van het Nederlands die in het basisboek is verworven en dat geheel in het Nederlands is geschreven. Het bevat heel veel gevarieerde, praktische oefenstof waarmee de ... cursist zijn vaardigheid in het Nederlands verder kan verbeteren. Prisma biedt nu tijdelijk het basisboek Le néerlandais en autodidacte plus het aansluitende Nederlands voor zelfstudie - Werkboek als aantrekkelijk geprijsde bundel: van 1 juli tot eind 2013 betaalt u geen 59,98, maar slechts 49,99 per pakket.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.