Boekhouden geboekstaafd 1

Auteur H. Fuchs , Henk Fuchs en S.J.M. van Vlimmeren
Boekhouden geboekstaafd 1

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001410063
  • ISBN 10 9001410065
  • Druk 10
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De succesvolle serie Boekhouden geboekstaafd bestaat uit drie delen. Deel 1 behandeld de algemene beginselen van het boekhouden, deel 2 de bedrijfsadministratie en deel 3 de verschillende facetten van de financiële administratie. In de serie maakt de student tevens kennis met aspecten van automatisering. (wr)De drie delen van Boekhouden geboekstaafd zijn bijzonder compleet en beschikken over sterke didactische elementen. De serie is bij uitstek geschikt voor zelfstudie door de sprekende voorbeelden, de opgaven, de begrippenlijst en de zelftoets bij elk hoofdstuk. (wr)In deel 1 van de serie wordt aandacht besteed aan de geautomatiseerde gegevensverwerking bij de behandeling van de diverse onderwerpen. Nadat van een onderwerp de handmatige aanpak is besproken, wordt steeds gewezen op de te hanteren ...mogelijkheden bij het inschakelen van de computer in het administratieve proces. De praktijkgerichtheid van het boek is verbeterd door bijvoorbeeld echte formulieren op te nemen en verbanden te laten zien. Op verzoek van docenten is in de 10e druk meer aandacht besteed aan verbanden tussen de boekhouding en de administratieve organisatie. (wr)Nieuw bij de serie is de website www.boekhoudengeboekstaafd.wolters.nl die in het voorjaar van 2005 beschikbaar zal zijn. Hierop zullen tentamenopgaven te vinden zijn en oefenmateriaal voor verschillende softwarepakketten.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.