Praktisch Fiscaalrecht, Editie 2016-2017

Auteur Mr. M.P. Damen
Praktisch Fiscaalrecht, Editie 2016-2017

Tweedehands 10,-

1 advertentie

Kiran

Geplaatst op 13 Mei 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

 • ISBN 9789001862770
 • ISBN 10 9001862772
 • Druk 7
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Praktisch Fiscaalrecht laat je kennismaken met de basis van het belastingrecht, zonder je te vermoeien met te veel uitzonderingen en details. Dankzij het eenvoudige taalgebruik en de begrijpelijke voorbeelden, is het boek zeer toegankelijk voor hbo-studenten. Waarom kiezen voor Praktisch Fiscaalrecht? *eenvoudig taalgebruik;*aansprekende voorbeelden;*handige samenvattingen, casussen en (online) opgaven. Het belastingrecht kent vele uitzonderingen, verdiepingen en details. Praktisch Fiscaalrecht helpt je echter om de basis van het belastingrecht onder de knie te krijgen. Als je die beheerst, kun je je later de verdiepingen en uitzonderingen, die uiteindelijk het grootste deel van het volledige belastingrecht beslaan, makkelijker eigen maken. In Praktisch Fiscaalrecht ligt de focus op de ... praktijk, voornamelijk die van de particulier en mkb-ondernemer. Elk jaar verschijnt een nieuwe geactualiseerde editie. Editie 2016-2017 bestaat uit tien compacte hoofdstukken. Ieder hoofdstuk begint met een openingscasus. Om je te helpen bij het volledig begrijpen van de leerstof, sluit ieder hoofdstuk af met een samenvatting en eindvragen. Aan het eind van het boek is één praktische eindcasus opgenomen waarin de leerstof uit alle hoofdstukken is gecombineerd. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book. Online ondersteuning Op www.praktischfiscaalrecht.noordhoff.nl vind je per hoofdstuk een aantal meerkeuzevragen mét feedback bij de verschillende antwoordopties. Ook vind je op deze website open vragen, inclusief uitgebreide uitwerking. Vrijwel alle wetsartikelen en onderwerpen uit het boek komen in de vragen aan bod. Niet alleen je theoretische kennis wordt getoetst, maar ook je vermogen om die kennis toe te passen.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Kiran

Meer advertenties25
 • Conditie REDELIJK
 • Geplaatst op 13 Mei 2024

10,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 77% 33,95

Nieuwprijs 43,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.