Verleden, heden, toekomst Basisboek

Auteur C. Van Der Kooij en Cees van der Kooij
Verleden, heden, toekomst Basisboek

Tweedehands 26,-

1 advertentie

Ina

Geplaatst op 4 Januari 2022
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789001488932
 • ISBN 10 9001488935
 • Druk 4
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

In Verleden, heden, toekomst staat het onderwijs in geschiedenis, maatschappelijke verhoudingen, staatsinrichting en geestelijke stromingen in het primair onderwijs centraal. Hoe kunnen leerlingen in de basisschoolleeftijd zich beelden vormen van onderwerpen uit het verleden en het heden, en op basis daarvan nadenken over de toekomst?
Studenten van lerarenopleidingen basisonderwijs en onderwijsgevenden vinden in dit boek een handleiding voor het vormgeven van lessen over historische en hedendaagse maatschappelijke onderwerpen. Een centrale rol daarin spelen de begrippen beeld, beeldvorming en beeldvormer. De auteur stelt de aspecten die het beeldvormingsproces bepalen op een systematische wijze aan de orde. Hij analyseert beeldvormers op hun didactische mogelijkheden.
Behalve materiaal ... voor de opzet en vormgeving van lessen biedt dit boek informatie over relevante ontwikkelingspsychologische aspecten, voorstellen voor een programma van leerinhouden en bouwstenen voor een gestructureerde doorgaande lijn in het primair onderwijs.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Ina

Meer advertenties14
 • Druk 4E DRUK
 • Conditie ONGEBRUIKT
 • Geplaatst op 4 Januari 2022

26,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 39% 16,85

Nieuwprijs 42,85

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.