introductie bedrijfsadministratie

Auteur C.A.M. Klerks-Van De Nouland
introductie bedrijfsadministratie

Tweedehands 10,-

1 advertentie

Remco Scholten

Geplaatst op 4 Mei 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001709983
  • ISBN 10 9001709982
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

'Een erg goede methode met een duidelijke indeling, die studenten een gedegen inzicht geeft in de beginselen van het boekhouden.' Dat vinden docenten, die Introductie bedrijfsadministratie voorschrijven aan hun studenten.

Introductie bedrijfsadministratie bestaat uit drie delen. Deel 1 leert de student stap voor stap een boekhoudkundig schema op te stellen. Deel 2 behandelt bijzondere boekingen en veelvoorkomende thema's als omzetbelasting, verrekening van facturen en kortingen. Het laatste deel is een integrale case waarmee de student de complete leerstof in de praktijk brengt.

Met de margewoorden kan de student gemakkelijk zijn/haar weg vinden in het boek. Het boek kan op zichzelf worden gebruikt, maar ook als voorbereiding op meer diepgaande methoden bedrijfsadministratie. ...

Nieuw bij de 4e druk is de website www.introductiebedrijfsadministratie.noordhoff.nl . De site kent een openbaar (studenten) gedeelte, en een deel dat is afgeschermd voor docenten. Op het openbare deel komen invulbladen voor het uitwerken van de opgaven en een aantal uitwerkingen van opgaven. De uitwerkingen van de overige opgaven komen op het afgeschermde deel.

Op het openbare deel van de site komt ook een casus over het bedrijf Plug & Play met boekingsstukken van 3 maanden. Deze casus kan heel goed gebruikt worden voor een cursus computerboekhouden. Omdat onderwijsinstellingen niet allemaal hetzelfde boekhoudprogramma gebruiken, zijn de boekingsstukken van de eerste maand van het bestaan van het bedrijf Plug & Play beschikbaar op het afgeschermde deel van de site. Docenten kunnen aan de hand van deze boekingsstukken een basisadministratie maken, die de studenten gebruiken om de latere 3 maanden uit te werken. Voor de controle komen alle gevraagde overzichten aan het eind van iedere maand ook op het afgeschermde deel van de site te staan.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Remco Scholten

Meer advertenties24

10,-

Inclusief verzendkosten

Bespaar 73% 26,50

Nieuwprijs 36,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.