Psychodiagnostiek en assessment

Auteur Henk Verhoeven
Psychodiagnostiek en assessment

Tweedehands 22,50

1 advertentie

Emma

Geplaatst op 27 Oktober 2020
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789001848118
 • ISBN 10 9001848117
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Iedereen wordt gedurende zijn leven wel ten minste eenmaal onderworpen aan een formeel psychologisch onderzoek, en velen maken het verschillende keren mee. De psychologische test is in alle segmenten van onze samenleving doorgedrongen. Zoals op de werkvloer, bij sollicitatieprocedures, scholing, in de gezondheidszorg en marketing. Psychodiagnostiek en assessment is geschreven voor de toegepast psycholoog (hbo of universitair geschoold) die in de praktijk aan de slag gaat met concrete vraagstukken rondom menselijk gedrag, en daarbij gebruikmaakt van zijn psychodiagnostische competenties (naast competenties als trainen, coachen, voorlichten, adviseren, onderzoeken et cetera). Psychodiagnostiek en assessment is opgebouwd uit drie delen: In het eerste deel wordt ingegaan op beslissingsprocessen ... en hoe dit terugkomt in de professionele psychodiagnostiek. Verder komen de kenmerken en kwaliteitscriteria van verschillende instrumenten aan de orde. In deel twee volgen we het dagelijkse werk van de psychodiagnost. Besproken wordt welke stappen hij doorloopt om uiteindelijk het probleem of de vraag van de cliënt of opdrachtgever helder in kaart te brengen. Deel drie gaat tenslotte in op de geschiedenis van het vak en beschrijft een aantal controverses en discussies die zich daarin hebben voorgedaan. Waarom kiezen voor Psychodiagnostiek en assessment? - Uitgebreide inleiding tot het gehele vakgebied; - Geschreven met de dagelijkse praktijk als uitgangspunt.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Emma

Meer advertenties8
 • Druk EERSTE
 • Conditie GOED
 • Geplaatst op 27 Oktober 2020

22,50

Inclusief verzendkosten

Bespaar 39% 14,45

Nieuwprijs 36,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.