Archipelago reports

Auteur C. Stuij
Archipelago reports

Tweedehands 1,-

1 advertentie

Niels Renet

Geplaatst op 4 Februari 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

 • ISBN 9789001958275
 • ISBN 10 9001958273
 • Druk 1

  Samenvatting

  Archipelago is een serie tekstboeken die hbo-studenten traint in alle Engelstalige communicatieve vaardigheden die zij later moeten beheersen in hun dagelijkse beroepspraktijk.
  De serie bestaat uit zeven delen:
  Correspondence
  Dialogues
  Grammar
  Meetings
  Presentations
  Reading and writing
  Reports
  Archipelago is volledig in het Engels geschreven en bevat onder meer theorie, idioom, jargon, veelgebruikte zinsneden, voorbeeldzinnen, rollenspellen, culturele achtergrondinformatie en door Nederlanders veelgemaakte fouten. Ieder boek is opgebouwd rond een casus die tevens als kapstok fungeert voor de oefeningen. Bij ieder deel van Archipelago hoort een cd-rom met antwoordenlijsten bij de oefeningen, extra oefeningen en woordenlijsten. Daarnaast bevatten de cd-roms ... veel extra materiaal, bijvoorbeeld geluidsbestanden waarmee uitspraak kan worden geoefend en een module over communicatietheorie.
  De serie Archipelago vormt in haar geheel een complete methode. Maar de delen kunnen ook afzonderlijk worden aangeschaft. De serie is geschikt voor verschillende vormen van onderwijs: klassikaal, probleemgestuurd, projectmatig en zelfstudie.

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  Niels Renet

  Meer advertenties5
  • St Joost
  • Conditie GOED
  • Geplaatst op 4 Februari 2024
  Bieden

  1,-

  Exclusief verzendkosten

  Bespaar 95% 20,55

  Nieuwprijs 21,55

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.