Praktijkgidsen voor manager en ondernemer Het ondernemingsplan

Praktijkgidsen voor manager en ondernemer Het ondernemingsplan

Tweedehands 1,-

1 advertentie

Niels Renet

Geplaatst op 4 Februari 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

 • ISBN 9789052614564
 • ISBN 10 9052614563
 • Druk 2
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Ondernemers zijn belangrijk, en het is belangrijk voor onze welvaart dat er steeds nieuwe bedrijven van start gaan. Uit onderzoek blijkt dat ondernemers - mede door hun zelfstandigheid - van alle werkenden het meest tevreden zijn met hun werk. Hoe zet je een bedrijf op? Deze praktijkgids bespreekt alle stappen die voorafgaan aan de start van een onderneming. Aan de orde komen: · ondernemerschap en de ondernemer
· het hoe en waarom van een ondernemingsplan
· het idee, de missie, de strategie
· de omgevingsanalyse
· het marketingplan
· het managementplan
· het financieel plan
· de financiering Deze tweede druk is geheel herzien en aangepast aan de nieuwe wetgeving zoals die anno 2003 is. Alle verwijzingen naar instanties zijn geactualiseerd en bovendien is een ove ...rzicht toegevoegd naar websites waar nuttige informatie is te vinden. De serie Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer biedt een praktische training in management-vaardigheden. Met een minimum aan theorie en een maximum aan praktische richtlijnen verwerft u in twee avonden lezen een schat aan informatie en vaardigheden. Daarnaast zijn de boeken ideaal als naslagwerk. De Praktijkgidsen voor de Manager en Ondernemer worden geschreven door mensen die op hun vakgebied een jarenlange praktijkervaring hebben opgedaan. De serie staat onder redactie van Plattel en Partners te Baarn.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Niels Renet

Meer advertenties5
 • St Joost
 • Druk TWEEDE HERZIENE DRUK
 • Conditie GOED
 • Geplaatst op 4 Februari 2024
Bieden

1,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 96% 21,95

Nieuwprijs 22,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.