Marketingtoepassingen

Redacteur J. Heuvel en J.J. Boekema Auteur A.A.M.M. Tak
Marketingtoepassingen

Tweedehands 1,-

1 advertentie

Niels Renet

Geplaatst op 4 Februari 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Product informatie

 • ISBN 9789001654054
 • ISBN 10 9001654053
 • Druk 4
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Marketingtoepassingen blijkt in een grote behoefte te voorzien, getuige deze vierde druk. Oorspronkelijk werd het boek ontwikkeld als onderdeel van de door Wolters-Noordhoff uitgegeven NIMAA-methode, maar in de loop der jaren heeft het een zelfstandige plaats binnen het hbo gekregen.Het boek is een ideale aanvulling op de inleidende handboeken marketing, waarin de diverse toepassingsgebieden slechts kort behandeld worden. Studenten kunnen de basiskennis die zij hebben verworven met deze uitgave uitbreiden en ook praktisch toepassen.De onderwerpen die achtereenvolgens aan de orde komen, zijn:Industri marketingdienstenmarketingnot-for-profitmarketingdetailhandelsmarketingdirect marketinginternationale marketing.Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een set open vragen en cases. De antwoorden zijn te vinden op de website www.marketingtoepassingen.wolters.nl.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Niels Renet

Meer advertenties5
 • St Joost
 • Druk 4
 • Conditie GOED
 • Geplaatst op 4 Februari 2024
Bieden

1,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 98% 44,40

Nieuwprijs 45,40

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.