Verzameling Nederlandse belastingwetgeving 2012

Auteur J.W. Zwemmer
Verzameling Nederlandse belastingwetgeving 2012

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789012387996
  • ISBN 10 901238799X
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Deze verzameling wetteksten is een zeer volledige bundelingvan wetteksten die voor de fiscale praktijk en het fiscaleonderwijs van belang zijn. Alle relevante belastingwetten zijnopgenomen, alsook de belangrijkste uitvoeringsbesluiten enaanverwante regelgeving. Ook Europese regelingen zijn indeze uitgave te vinden, zoals o.a. de Btw-richtlijn en diverseandere Europese Richtlijnen. Nieuw in deze editie zijn deAlgemene Douanewet en de Wet ter voorkoming van witwassenen financieren van terrorisme.Het geheel is bijgewerkt naar de stand van zaken per 1 januari2012. Ook in deze editie wordt waar mogelijk verwezennaar andere relevante wetsartikelen. Ook wetgeving die reedsaangenomen is, maar die nog wacht op invoering per KB, isop de relevante plaats opgenomen.Trefwoorden in de marge, ... een trefwoordenregister en hoofdstuktabsmaken deze pocketeditie optimaal toegankelijk.Door de uitvoering in dundruk past deze bundel ook nog inuw koffer. Daardoor hebt u deze onmisbare steun voor in depraktijk en bij de studie altijd bij de hand. Deze teksten zijnafkomstig uit het basiswettenbestand van de Sdu, de officiëlebron van alle Nederlandse wetgeving.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.