CMMI® voor ontwikkeling, versie 1.3

Auteur Software Engineering Institute en Lammert Braafhart
CMMI® voor ontwikkeling, versie 1.3

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789012582742
  • ISBN 10 9012582741
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

CMMI® voor ontwikkeling is de Nederlandse titel voor het CMMI for Development. Dit model, afgekort als CMMI-DEV, is wereldwijd de de facto standaard voor het ontwikkelen en onderhouden van producten en diensten. Het model is ontwikkeld door Mary Beth Chrissis, Mike Konrad en Sandy Shrum van het Software Engineering Institute en is gebaseerd op de belangrijke ideeën van hun grote inspirator, de onlangs overleden Watts Humphrey. In november 2010 verscheenversie 1.3 van dit model. In deze versie zijn naast diverse verbeteringen ook moderne methoden, zoals het gebruik van Agile methoden, Lean Six Sigma en op architectuur gebaseerde ontwikkeling verwerkt.CMMI® versie 1.3 is de eerste vertaling ter wereld van de volledige versie 1.3 van het CMMI for Development. Het boek bestaat uit drie delen.Deel 1 ...geeft een uitgebreide beschrijving van het CMMI-DEV, beginnend met debasisconcepten van procesverbetering. Het geeft een inleiding op de procesgebieden, de componenten waar ze uit bestaan en de verbanden tussen de procesgebieden. Het beschrijft de toepassingsmogelijkheden van CMMI-DEV voor procesverbetering en benchmarking.Deel 2, het grootste deel van dit boek, beschrijft gedetailleerd de generieke doelen en praktijken en de 22 procesgebieden in het CMMI-DEV. Ieder procesgebied bevat doelen, best practices en voorbeelden. De procesgebieden zijn georganiseerd in alfabetische volgorde van het acroniem. Omwille van de koppeling met het Engelse model zijn de acroniemen niet vertaald.Deel 3 bevat verschillende hoofdstukken met bruikbare informatie, waaronderverwijzingen naar CMMI gerelateerde publicaties, defi nities van acroniemen en een begrippenlijst. Vele mensen uit de Nederlandse CMMI community hebbenbelangeloos bijgedragen aan het beoordelen van de vertaling. Vele avonden isgediscussieerd over de essentie van de Engelse tekst om de correcte Nederlandsetermen te vinden. Hun bijdrage is van wezenlijk belang geweest voor het resultaat van dit boek.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.