PS special Wmo Jurisprudentie 2013-003

PS special Wmo Jurisprudentie 2013-003

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789013120752
  • ISBN 10 901312075X
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Begin 2009 en 2010 zijn in de reeks PS-special twee Wmo-jurisprudentiebundels verschenen. De eerste bevatte de uitspraken die in de jaren 2008 en 2009 waren gedaan door rechtbanken, alsmede de eerste bodemuitspraak van de Centrale Raad van Beroep. De tweede bundel bevatte de uitspraken van de Centrale Raad tot en met 2009. De eerste lijnen konden toen al worden uitgetekend. In 2011 is er geen PS-special met Wmorechtspraak gepubliceerd; wel is er eind 2010 nog een hoofdstuk in een breder overzicht van sociaalrechtelijke jurisprudentie opgenomen. In 2012 is er wel weer een PS-special met Wmo-rechtspraak verschenen. De onderhavige bundel staat dus in een rij. In deze bundel is ervoor gekozen om de rechtspraak thematisch weer te geven over de jaren 2007 tot en met 2013. De lezer kan zo kennis nemen ... van een zeer compleet overzicht van de relevante uitspraken.Voor het jaar 2013 is zelfs gekozen voor een integrale weergave van de belangrijke uitspraken van de Centrale Raad van Beroep. In vele gevallen zijn deze uitspraken bovendien voorzien van de annotaties die door de drie samenstellers van deze bundel, alsmede door enkele andere personen, in de diverse Kluwer-uitgaven zijn gepubliceerd (AB, De Gemeentestem, JWWB, RSV en Grip op Wmo van Kluwer Schulinck).Annotaties kunnen uitspraken immers duiden en bieden daarom een meerwaarde. Daar waar de Centrale Raad over een bepaald thema nog geen standpunt heeft ingenomen zijn in een aantal gevallen interessante uitspraken van rechtbanken opgenomen. In het thematische deel wordt onder meer aandacht besteed aan:juridische systematiek;eigen kracht/eigen mogelijkheden;compensatieplicht;de te verstrekken voorzieningen;keuzevrijheid en overwegende bezwaren bij een persoonsgebonden budget;hoogte van het persoonsgebonden budget;primaat van het collectief vervoer;maatschappelijke opvang;voorliggende voorziening;algemeen gebruikelijke voorziening;goedkoopst-compenserende voorziening;eigen bijdrage;delegatiebevoegdheid;intrekking en terugvordering.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.