Strategische marketingplanning

Strategische marketingplanning

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789020733068
  • ISBN 10 9020733060
  • Druk 4
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Bij een nieuw boek Strategische marketingplanning krijg je via zogenaamde Einstein Card toegang tot tentamentraining via de website van het boek.
Strategische marketingplanning biedt een blauwdruk voor een ideaal verloop van het strategisch marketingplanningsproces. Systematisch wordt in elk hoofdstuk één stap in het planningsproces uitgelegd, met de bijbehorende analysetechnieken. De theoretische onderbouwing is degelijk. De uitleg verloopt steeds stapsgewijs en is voorzien van aansprekende en actuele voorbeelden. Nieuw bij deze herziene, 4e editie is de ondersteunende site www.alsem.noordhoff.nl. Zowel in het boek als op de site is veel aandacht voor de koppeling tussen theorie en praktijk, in het bijzonder door het aanreiken van voorbeeldtoepassingen, tips & valkuilen en een grote v ...ariëteit aan voorbeelden. Ook is er, door de stof heen, meer aandacht voor marketingspecialisaties zoals Business-to-business marketing en Dienstenmarketing en recente ontwikkelingen op het gebied van internet en e-commerce. De site www.alsem.noordhoff.nl biedt on-line ondersteuning, ook bij zelfstudie, door middel van multiple-choicevragen met feedback, leerdoelen, vele, steeds actuele cases met vragen, toepassingsoefeningen voor 'lastige' onderwerpen zoals de SWOT-analyse, een voorbeeld strategisch marketingplan, handige links en de figuren uit het boek in PowerPoint. Voor docenten is er via de site apart materiaal beschikbaar, waaronder een PowerPointpresentatie die de stof ondersteunt. Zo is dit boek een waardevol leermiddel en naslagwerk voor studenten die aan het eind van hun studie als proeve van bekwaamheid een marketingplan moeten schrijven.

Met een nieuw boek Strategische marketingplanning (voorzien van Einstein Card) kun je nu heel gericht voor een tentamen leren dankzij de handige digitale toetsen met feedback op de bijbehorende website.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.