Jezelf kunnen, willen, durven veranderen

Auteur J. Verhulst
Jezelf kunnen, willen, durven veranderen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789026517891
  • ISBN 10 9026517890
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

De laatste jaren worden we overspoeld door zelfhulpboeken. Door het lezen van dergelijke boeken kun je je depressieve gedachten, stress, vermoeidheid, angst en gebrek aan zelfvertrouwen onder controle krijgen. Helaas lijkt dat vaak sneller gezegd dan gedaan. Hoe komt dat toch?Je weet door de nieuwe kennis immers wat je te doen staat. Wat maakt het proces van veranderen zo moeilijk? Kan je eigenlijk wel veranderen?Precies over deze vragen gaat dit boek. In het eerste deel bespreekt Jan Verhulst drie niveaus van verandering. Veranderingen kunnen plaatsvinden in gedrag, in denken en in voelen. In het tweede deel wordt ingegaan op de mogelijke problemen die zich kunnen voordoen bij verandering.Dit boek is bedoeld voor iedereen die serieus heeft besloten zichzelf te veranderen. De zeer heldere ... tekst laat zien waarom veranderen zo moeilijk is. De vele vragenlijsten en praktische voorbeelden bieden een handvat om je weerstand tegen verandering - hoe moeilijk ook - misschien toch te overwinnen.Dr. J.C.R.M. Verhulst is zelfstandig gevestigd als geregistreerd klinisch psycholoog en verzorgt adviezen en trainingen voor het bedrijfsleven. Hij is oprichter van het RET-instituut Zuid-Nederland, gevestigd in Eindhoven. Zie www.ret2000.nl.Andere uitgaven van Jan VerhulstRET-jezelf. Verstandig omgaan met problemen (8e druk 2005, ISBN 90 265 1765 3).Rationeel Emotief Management. Leidinggeven met gevoel en verstand (3e druk 2005, ISBN 90 265 1764 5).

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.