Aan de slag met Java

Auteur Gertjan Laan
Aan de slag met Java

Tweedehands 24,99

1 advertentie

Riētte

Geplaatst op 13 Juni 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789039527573
  • ISBN 10 9039527571
  • Druk 4
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Aan de slag met... is een boekenreeks voor hbo-ict. Elk boek behandelt een specifiek softwarepakket of programmeertaal.Op de portal AcademicX.nl kunnen studenten toetsen en oefeningen maken en extra studiemateriaal raadplegen. Daarmee bereiden zij zich optimaal voorop het tentamen. Aan de slag met Java maakt je wegwijs in de wereld van Java 7, en met name in het maken van Swing-applicaties.Het boek is bestemd voor beginnende Java-programmeurs, studenten die Java moeten leren en iedereen die wil weten wat een klasse, object, methode ofinterface is. Java is een objectgeoriënteerde programmeertaal. Alle - vaak abstracte -concepten die daarbij horen worden vanaf het eerste hoofdstuk glashelder uitgelegd, en aan de hand van zo\'n 150 goedgekozen voorbeelden gedemonstreerd.Aan ... de slag met Java richt zich naast het programmeren van applicaties metbehulp van Swing op de basisprincipes van objectgeoriënteerd ontwerpen enprogrammeren. Dankzij de vele vragen en gevarieerde opgaven in het boek en de portalAcademicX.nl (met directe feedback!) is Aan de slag met Java zeer geschikt alscursusmateriaal dat door studenten zelfstandig kan worden doorgewerkt. Gertjan Laan is auteur van diverse succesvolle boeken, waaronder Aan de slag met C++, Datastructuren in Java, en OO-programmeren in Java met BlueJ.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

Riētte

Meer advertenties7 Ongebruikt

24,99

Inclusief verzendkosten

Bespaar 40% 16,51

Nieuwprijs 41,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.