Mechanica voor technici / statica

Auteur R. C. Hibbeler
Mechanica voor technici / statica

Tweedehands 16,-

1 advertentie

HJ

Geplaatst op 15 April 2021
Prijs inclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789043010771
 • ISBN 10 9043010774
 • Druk 12

  Samenvatting

  Dit standaardwerk geeft een duidelijke en grondige presentatie van de theorie en toepassingen van mechanica voor technici. De principes van de statica worden toegepast op situaties die aanvankelijk eenvoudig zijn en vervolgens steeds ingewikkelder worden. De stof is aangevuld met talloze voorbeelden om theorie te verhelderen en met aansprekende en fraai geïllustreerde vraagstukken. De tekst is erop gericht de probleemoplossende vaardigheden van studenten te vergroten en heeft didactische kwaliteiten die Hibbeler vermaard hebben gemaakt op het vakgebied.

  KENMERKEN:
  Veel verschillende soorten vraagstukken uit diverse technische disciplines met de nadruk op praktische, realistische situaties die zich in de beroepspraktijk voordoen
  Analyseprocedures die studenten een logische ...en methodische werkwijze bieden voor het toepassen van de theorie en voor het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden
  Talloze voorbeelden die de toepassing van de fundamentele theorie op praktische technische vraagstukken illustreren. De voorbeelden geven de probleemoplossende strategieën weer die in de bijbehorende analyseprocedures zijn besproken
  Fotorealistische afbeeldingen die het boek aantrekkelijker en duidelijker maken voor visueel ingestelde studenten
  Ieder exemplaar van het boek bevat een code dat toegang verschaft tot de Engelstalig website bij het boek waar extra opgaven, handleidingen voor MathCAD en Matlab, en simulaties te vinden zijn

  Tweedehands studieboeken

  Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

  HJ

  Meer advertenties8 In goede staat, zonder markeringen of aantekeningen. Sporen van vervoer op de kaft. Studieboek voor werktuigbouw en ontwerpen in Nederlands.

  16,-

  Inclusief verzendkosten

  Bespaar 72% 40,95

  Nieuwprijs 56,95

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt Resale.nl?

  Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe kom ik in contact met de verkoper?

  Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

  Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

  Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

  Hoe kan ik een boek kopen?

  Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

  Hoe weet ik wat ik koop?

  Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.