Sterkteleer

Tweedehands 5,-

1 advertentie

HJ

Geplaatst op 15 April 2021
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789043010795
  • ISBN 10 9043010790
  • Druk 2
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit standaardwerk geeft een duidelijke en grondige introductie van de theorie en toepassingen van de sterkteleer. De student krijgt inzicht in de materie doordat het fysieke gedrag van materialen onder belasting wordt verklaard. Vervolgens wordt dit gedrag gemodelleerd en kan de theorie worden afgeleid. De nadruk ligt hierbij op evenwicht, compatibiliteit van de vervormingen en de eisen die aan het materiaal moeten worden gesteld. Het boek is erop gericht de probleemoplossende vaardigheden van studenten te vergroten en heeft didactische kwaliteiten die Hibbeler vermaard hebben gemaakt op het vakgebied.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

HJ

Meer advertenties8 In gebruikte staat, zonder markeringen of aantekeningen. Waterschade aan onderkant, verder prima: nog goed leesbaar, zie foto’s.

5,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 93% 61,95

Nieuwprijs 66,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.