Methoden en technieken van onderzoek 4e editie

Auteur P. Lewis , M. Saunders , Pam Lewis en A. Tornhill Vertaler P. Smitt en K. Ulsda Bewerker J.P. Verckens
Methoden en technieken van onderzoek 4e editie

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789043014656
  • ISBN 10 9043014656
  • Druk 4
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Methoden en technieken van onderzoek is een handleiding voor het opzetten en uitvoeren van onderzoek. De lezer wordt stap voor stap door het onderzoeksproces geleid, en de talloze uitgewerkte voorbeelden en praktijkcases brengen het uitvoeren van een onderzoek tot leven. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met vragen waarmee de student zijn kennis van de behandelde stof kan testen. De heldere opzet, gecombineerd met een toegankelijke stijl, maakt het boek ook geschikt als een gids voor zelfstudie.
Deze vierde editie is geheel geactualiseerd en bevat onder andere een nieuw hoofdstuk over onderzoeksfilosofieën en -benaderingen.

Kenmerken van dit boek:
• Geeft uitgewerkte adviezen voor het opzetten van onderzoek
• Leert de kennis, het begrip en de vaardigheden die nodig zijn voor ... het uitvoeren van onderzoek
• Integreert de toepassing van relevante informatietechnologie en besteedt ruime aandacht aan methoden voor het verzamelen van gegevens via het internet
• Biedt hulp bij de voortgang van het onderzoeksproject van de student

Methoden en technieken van onderzoek is geschreven voor studenten in het hoger onderwijs.

Mark Saunders werkt aan de Oxford Brookes University Business School. Philip Lewis en Adrian Thornhill zijn beiden verbonden aan Gloucestershire Business School, University of Gloucestershire. Alledrie geven ze onderwijs op het gebied van onderzoeksmethoden. Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Jan Pieter Verckens, verbonden aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.