Informatiebeveiliging onder controle, 3e editie, met MyLab NL toegangscode

Auteur Pieter van Houten , Koos Wolters en Marcel Spruit
Informatiebeveiliging onder controle, 3e editie, met MyLab NL toegangscode

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789043033565
  • ISBN 10 9043033561
  • Druk 3
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Zonder informatiesystemen zouden de meeste organisaties niet meer functioneren. De technologie is echter kwetsbaar en de mensen die ermee werken maken fouten. De risico's zijn talrijk. Informatiebeveiliging onder controle stelt het inrichten van informatiebeveiliging als een beheerst proces centraal. Managementgerelateerde onderwerpen als beveiligingsstrategie en -beleid, beveiligingsplannen, risicoanalyse, juridische aspecten en raamwerken komen aan de orde. Aan de menselijke factor is een afzonderlijk hoofdstuk gewijd. Ook de techniek komt ruimschoots aan bod. Daarbij wordt speciale aandacht besteed aan moderne technieken op het gebied van cryptografie en netwerkbeveiliging. Deze derde editie is volledig herzien en bijgewerkt naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging. ... Dit boek is geschreven voor (toekomstige) general managers, information security managers, information security officers, informatiemanagers, IT-managers, IT-auditors en andere geïnteresseerden in de beginselen van informatiebeveiliging. Het heldere taalgebruik, de duidelijke illustraties, de voorbeelden uit de praktijk en de digitale leeromgeving maken het een ideaal studieboek voor hbo-, doctorale en postdoctorale opleidingen op het gebied van onder meer cybersecurity, informatiebeveiliging, informatiemanagement, accountancy en IT-auditing. Pieter van Houten is werkzaam bij SHV Holdings N.V. als Senior IT Auditor. Hij is tevens als vakcoördinator en docent betrokken bij de postdoctorale RE-opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Marcel Spruit is lector Cyber Security & Safety aan de Haagse Hogeschool en als adviseur verbonden aan PBLQ. Koos Wolters geeft leiding aan het Cyber Security team van KPMG Advisory N.V. Hij is tevens vakcoördinator en docent aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam. MyLab | Nederlandstalig In MyLab hebben studenten en docenten de vrije beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal: *Interactieve eText *Vragen *Uitwerkingen *Weblinks *Figuren & Tabellen *PowerPoints

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.