Personeelsmanagement

Tweedehands 15,-

1 advertentie

E.S. Ringoir

Geplaatst op 1 Juni 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

 • ISBN 9789043095167
 • ISBN 10 9043095168
 • Druk 1
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Hoe boeken bedrijven succes? Een organisatie kan zich onderscheiden door zijn mensen. Niet alleen door kwaliteit en ervaring van werknemers, maar ook door enthousiasme en de bevrediging die werknemers vinden in hun werk. Personeelsmanagement gaat over het omgaan met en leiding geven aan mensen. Elke manager is immers een human resource manager. HRM-tools en -technieken en de activiteiten van de HRM-afdeling zijn in deze benadering instrumenten om mensen te managen. In deze zesde editie worden veel nieuwe onderwerpen behandeld, waaronder: het nieuwe werken, maatschappelijk verantwoord ondernemen, internationale trends op het gebied van werving en selectie, het gebruik van competenties bij prestatiebeoordeling en digitale communicatie. Daarnaast is het boek grondig aangepast aan de laatste ... juridische ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht, ontslagrecht en sociaal recht. Belangrijke terugkerende elementen in elk hoofdstuk zijn:- Openingscases die de problematiek vanuit de praktijk benaderen- Veel praktijkvoorbeelden en managementtips- Afsluitende discussiecases met kritische vragen en teamoefeningen waarin managementsituaties worden gepresenteerd naar aanleiding van de besproken stof- Ruime aandacht voor internationale HR-aangelegenheden DoelgroepPersoneelsmanagement is geschikt voor studenten in het hoger economisch onderwijs

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

E.S. Ringoir

Meer advertenties6
 • Druk ZESDE
 • Conditie GEBRUIKT
 • Geplaatst op 1 Juni 2020

15,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 75% 45,50

Nieuwprijs 60,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.