Openbaringen van het denken

Auteur Pieter Wierenga Redacteur Hugo van der Meer
Openbaringen van het denken

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789065236029
  • ISBN 10 9065236023
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit boek is confronterend, gevaarlijk en tegelijkertijd heilzaam. Confronterend, omdat het ons bewust kan maken van de gefragmenteerde blik waarmee wij onze wereld gewoonlijk beschouwen. Gevaarlijk, omdat een groeiend bewustzijn van de manier waarop we ons denken misbruiken, grote gevolgen kan hebben voor ons leven. Heilzaam, omdat we weer een heldere kijk kunnen krijgen en de heelheid zich dan kan herstellen. Dit boek laat ons inzien hoe ons denken onze oorspronkelijke heelheid heeft versplinterd. We denken dat we niet meer zonder kunnen: denkconstructies hebben ons ooit beschermd en nu zitten we ermee opgescheept. Pieter Wierenga beschrijft in dit boek hoe ons denken de werkelijkheid kan vervormen en onze mogelijkheden kan blokkeren. Het boek roept de lezer op tot heroïsche actie: 'gebruik ...het denken om je van het denken te bevrijden'! Daarvoor zijn soms pijnlijke processen nodig. Onbewustheid gaat niet vanzelf weg. Begin waar het je goeddunkt, met dit boek vol handreikingen als wegwijzer. Geen pijnbestrijding of genezing, maar een radicale ommezwaai ligt in het verschiet. Resultaat: een heldere kijk op de wereld. Wierenga's denkmetaforen laten zien hoe ons denken een handicap is geworden. Maar gelukkig hebben we de potentie tot heelheid en helderheid nooit verloren. Stilstaan bij ons denken, om daarna weer vooruit te kunnen. Maar waarheen waren we eigenlijk op weg?

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.