De heer R. Fox

Auteur Rolf Mulder
De heer R. Fox

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789065238023
  • ISBN 10 9065238026
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Iedereen kent het eeuwenoude verhaal van Reinaert de Vos, schurk der schurken. De heer R. Fox start met een hervertelling van deze fabel in een bijzondere omgeving: de farmaceutische industrie. De vos voelt zich prima thuis in deze tak van sport, die volgens de auteur totaal \'out of control, criminal & corrupt\' is. Lees en huiver! En bedenk nog even dat het maar een verhaaltje is. In het tweede deel van dit boek volgt een analyse en beschrijving van de wanpraktijken in de farmacie. Hier zal duidelijk worden dat wat lijkt op een fabel, helaas geen fabel blijkt te zijn! \'The pharmaceutical industry is the most lucrative, the most cynical and the least ethical of all the industries. It is like an octopus with tentacles that has infiltrated all the decision-making bodies,world ... health organizations, governments, parliaments, high administrations in health and hospitals and the medical profession\'.PROFESSOR PHILIPPE EVEN, DIRECTEUR VAN NECKER INSTITUTE, PARIJS In zijn nawoord nuanceert Yvo Smulders, hoogleraar interne geneeskunde, enigszins deze zwartgallige visie op de pillen-industrie: \'Het afschilderen van de farma-industrie als octopus, die de medisch wereld in een wurggreep houdt en daardoor dood en verderf over ons uitstrooit, dient, los van de waarheidsduiding, misschien wel sowieso een nuttig doel. We zijn nu eenmaal gevoelig voor overdrijving. Met een hamer word je wakkerder dan met een tikje op de schouder\'. De heer R. Fox is een fabel die wil wakker schudden.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.