Gids bedrijfshulpverlening 2013

Redacteur Arthur Zanders
Gids bedrijfshulpverlening 2013

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789462150386
  • ISBN 10 9462150389
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Hulp nodig bij het opzetten en in stand houden van een bedrijfshulpverleningsorganisatie? Deze Gids is een referentiegids in de hele veiligheidsketen binnen het bedrijf of de organisatie. De BHV functioneert immers niet op zichzelf, maar is afhankelijk van: - de directie voor het commitment;- de arbocoördinator voor de risico-inventarisatie en -evaluatie;- de facility manager voor de technische middelen;- het personeel voor de uiteindelijke uitvoering, waarbij alle spelers - ook de ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging - een rol spelen. Daarom krijgt u: - Hulp bij het adviseren over het opzetten en onderhouden van een BHV-organisatie;- Ondersteuning van praktische informatie en tools om alle andere aspecten van uw functie goed uit te oefenen. Bij de opzet van de Gids ...BHV is uitgegaan van de verplichtingen die uit de wet- en regelgeving volgen. Verder wordt de chronologie gevolgd wat betreft het opzetten en onderhouden van de BHV-organisatie. Dit heeft geleid tot de volgende indeling in hoofdrubrieken: - Wetgeving- Organisatie- Opleiding en oefening- Planning en preparatie- Uitvoering- Management en communicatie- Hulpmiddelen- Nieuw in deze editie - In de editie 2013 zijn weer een aantal hoofdstukken geactualiseerd en aangepast aan nieuwe wet- en regelgeving.- Aandacht voor een aantal normen die in ontwikkeling zijn zoals NEN 4000. Deze norm zal overigens waarschijnlijk in de loop van 2013 worden vervangen door de norm NEN 8112. Hierin worden NEN 4000 en vorige NEN 8112 samengevoegd.- Nieuw hoofdstuk over bedrijfshulpverlening in verschillende sectoren. Kortom een Gids met een praktisch gehalte, waardoor u in één keer over up-to-date informatie beschikt en daarmee ook daadwerkelijk aan de slag kan. Aanvullende informatie Voor wie?De Gids Bedrijfshulpverlening richt zich primair op het Hoofd Bedrijfshulpverlening (HBHV). Dit kan met name binnen grotere organisaties een zelfstandige functie/functionaris zijn. Echter, in organisaties is het een deeltaak voor bijvoorbeeld de facility manager, het hoofd technische dienst, het hoofd bedrijfsbrandweer, of de arbocoördinator. In kleinere organisaties (< 15 werknemers) is bovendien de directeur vaak zelf verantwoordelijk voor de BHV-organisatie. Ook deze functionarissen behoren tot de doelgroep van deze Gids. Achtergrond auteur:Drs. A. Zanders is directeur en adviseur crisismanagement, Zanders Consulting & Training b.v.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.