Ondernemerschap in hoofdlijnen

Auteur van der Meer en P.O. van der Meer
Ondernemerschap in hoofdlijnen

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001101008
  • ISBN 10 9001101003
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het Handboek voor het schrijven van een ondernemingsplan geeft een overzicht van de belangrijkste (bedrijfs)economische kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het schrijven van een ondernemingsplan. Het uitgangspunt is de praktijk: welke kennis is relevant voor studenten die inzicht willen krijgen in beginnende ondernemingen? (wr)Veel boeken op het gebied van ondernemingsplannen geven studenten tabellen en modellen om in te vullen. Maar voortschrijdend inzicht in de markt, in de middelen die nodig en beschikbaar zijn en persoonlijke keuzes maken het opzetten van een bedrijf een doorlopend proces. Als er iets verandert in het plan, moeten er andere keuzes worden gemaakt. Met alleen het invullen van modellen begrijpt een student weinig van de achterliggende theorie en kan hij niet inspelen ... op veranderingen. (wr)Dit boek behandelt de theorie achter de tabellen en modellen. Daarbij komen verschillende disciplines aan bod, waaronder bedrijfseconomie, algemene economie, marketing, strategisch management, administratieve organisatie en bedrijfsadministratie. Met deze multidisciplinaire benadering onderscheidt het boek zich van de traditionele bedrijfseconomie. Dankzij de heldere opbouw en de duidelijke uitleg is het boek ook toegankelijk voor niet-economiestudenten.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.