Bedrijfseconomie theorie en praktijk Opgavenboek

Auteur R. Liethof
Bedrijfseconomie theorie en praktijk Opgavenboek

Tweedehands vanaf 10,-

2 advertenties

Kiran

Geplaatst op 13 Februari 2024
Prijs exclusief verzendkostenKopen?

Stuur een bericht om met de verkoper in contact te komen. Met hem/haar kun je afspreken welke prijs je wilt betalen of hoe je de overdracht wilt regelen.

Meer tweedehands advertenties

Product informatie

 • ISBN 9789079564286
 • ISBN 10 9079564281
 • Druk 3
 • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende uitwer kingen- en theorieboek de studiemethode Bedrijfseconomie, theorie & praktijk. Deze studiemethode wordt onder andere gebruikt voor de propedeuse van enkele heao\'s, maar ook lerarenopleidingen en hogere hotelscholen gebruiken dit boek om hun studenten de basiskennis van bedrijfseconomie bij te brengen. Verder wordt het boek ook veel gebruikt voor de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie. Ten opzichte van de vorige druk zijn de veranderingen in dit opgavenboek aanzienlijk. Zonder het gewenst eindniveau uit het oog te verliezen, is het instapniveau vereenvoudigd en toegankelijker gemaakt. Alle opgaven in dit boek zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten bij het theorieboek en volgen nauw gezet de opbouw van de verschillende ... hoofdstukken. De opbouw is als volgt: Elk hoofdstuk begint met een set multiple choice vragen, waarin de theorie van het hoofdstuk wordt getoetst. Vervolgens volgt een set multiple choice opgaven, waarin de reken kundige aspecten van de theorie worden behandeld. Na de multiple choice opgaven volgt een set open opgaven waarin op eenvoudige wijze opnieuw de theorie van het gehele hoofdstuk wordt doorlopen. De hoofdstukken worden steeds afgesloten met enkele complexere opgaven die soms hoofdstukoverstijgend zijn. Over de auteurRafael Liethof had ruime ervaring als docent, trainer en adviseur. Hij was parttime als docent werkzaam aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam. Daarnaast had hij een eigen bureau dat trainingen en adviezen verzorgde voor het bedrijfsleven, banken en de overheid.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek zijn er 2 advertenties geplaatst.

Dennis van den Bergh

Meer advertenties30 Kijk ook bij mijn andere advertenties voor meerdere schoolboeken. Korting mogelijk bij afname van meerdere boeken!

9,99

Exclusief verzendkosten

Bespaar 75% 29,51

Nieuwprijs 39,50

Kiran

Meer advertenties25
 • Conditie GOED
 • Geplaatst op 13 Februari 2024

10,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 75% 29,50

Nieuwprijs 39,50

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

 1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
 2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
 3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
 4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
 5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.