Informatie en Control Interne Beheersing

Auteur R. Meuwissen
Informatie en Control Interne Beheersing

Tweedehands 20,-

1 advertentie

M. Wouters

Geplaatst op 22 Augustus 2020
Prijs exclusief verzendkosten

Product informatie

  • ISBN 9789001400354
  • ISBN 10 9001400353
  • Druk 1
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Het boek Interne Beheersing maakt deel uit van de serie Informatie & Control en behandelt de interne beheersing en administratieve organisatie van organisaties. Waar het Basisboek Informatie & Control de grondslagen van het vakgebied Interne Beheersing introduceert, biedt dit vervolgboek een verdere verdieping van de grondslagen en beheersingsprocessen en een uitgebreide behandeling van de interne beheersing en administratieve organisatie in verschillende typen organisaties. Daarmee is dit vervolgboek in combinatie met het basisboek in het bijzonder geschikt voor studenten die zich specialiseren in studierichtingen als Accountancy, Controlling, Accounting of SPD. Tevens is het boek, als verdieping in het vakgebied Interne Beheersing, geschikt voor studierichtingen als Informatiemanagement, ... Informatiekunde, Bedrijfskundige Informatica, Informatica en Economie.Het boek kiest bij de behandeling van de interne beheersing van organisaties een sterke IT-invalshoek die prima aansluit bij de achtergrond en het interessegebied van de genoemde studierichtingen. Daarnaast wordt de theorie telkens toegelicht met voorbeelden en casussen die vaak zijn gebaseerd op praktijkvoorbeelden. Elk hoofdstuk is bovendien voorzien van oefenstof. Extra oefenmateriaal is beschikbaar op de ondersteunende website (http://www.informatiecontrol.wolters.nl). Deze website bevat tevens presentaties en nadere toelichtingen op het boek.Het boek is onderverdeeld in drie delen. In deel 1 worden de grondslagen van het vakgebied behandeld. Hierin wordt het vakgebied afgebakend, worden de vier secundaire processen personeelsbeheer, investeren in vaste activa, geldbeheer en administreren besproken en wordt de invloed van IT op Interne Beheersing besproken. Deel 2 bespreekt de communicatie van de interne beheersing, waarbij zowel verbale beschrijvingen als schematische beschrijvingen worden belicht. Daarna wordt in deel 3 de interne beheersing van verschillende typen organisaties besproken. Hiertoe wordt eerst het typologiemodel belicht en wordt daarna de interne beheersing van handelsorganisaties. productieorganisaties, dienstverlenende organisaties en overheidsorganisaties besproken.

Tweedehands studieboeken

Voor dit studieboek is er 1 advertentie geplaatst.

M. Wouters

Meer advertenties19

20,-

Exclusief verzendkosten

Bespaar 60% 29,95

Nieuwprijs 49,95

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.