Werken met logistiek

Auteur H.M. Visser en A.R. van Goor
Werken met logistiek

Geen Aanbod Aanwezig

Helaas zijn er momenteel geen tweedehands aanbieders voor dit boek. Kom op een later tijdstip terug.

Product informatie

  • ISBN 9789001706821
  • ISBN 10 9001706827
  • Druk 5
  • Bindwijze Paperback

Samenvatting

Jij wilt natuurlijk een goed resultaat halen op je tentamen en wij willen je hier graag bij helpen! Met de blauwe Einstein Card krijg je toegang tot handige toetsen op de website bij het boek. Met deze toetsen kun je alle theorie die in het boek staat (en die vast op je tentamen gevraagd wordt!) oefenen. Zo weet je precies of je al genoeg hebt gedaan, of dat je nog even aan de studie moet!
Wat kun je met de digitale toetsen?
Heel veel! Je kunt alle theorie die in het boek staat (en wat dus op het tentamen gevraagd kan worden…) via de toetsen oefenen. Op deze manier weet je precies of je de theorie goed beheerst en daardoor meer kans maakt op een goed resultaat.
Wat kun je o.a. verwachten?
" Circa 500 Multiple choice vragen.
" Per hoofdstuk minimaal 15 vragen. Als je de v ...ragen bij een hoofdstuk vaker oefent, krijg je steeds andere vragen in een andere volgorde!
" De toetsen bestaan uit verschillende gesloten vragen (multiple choice, stelling vragen etc.)
" Je ontvangt feedback per vraag die je gemaakt hebt..
" Je ontvangt een eindscore voor de toets. Zo kun je zelf inschatten of je al genoeg hebt gedaan om je tentamen te halen!
" Overige extra materiaal zoals cases, videos e.d.
Hoe werkt het?
1. Koop het boek inclusief de card.
2. Ga naar de website die achterop de card staat
3. Maak een account aan
4. Log in en voer de activeringscode in
5. Toets je kennis!

Werken met logistiek is gedurende 15 jaar uitgegroeid tot het standaardwerk voor de kennismaking met het logistieke vakgebied. Het is de marktleider op het gebied van logistiek: met deze vijfde druk wordt een verkocht aantal exemplaren van 100.000 stuks overschreden. Weinig studenten of praktijkbeoefenaren zullen in hun werk nog geen gebruik gemaakt hebben van dit boek.

Het boek biedt een brede inleiding voor logistieke en niet-logistieke opleidingen en is voor zowel propedeuse als hoofdfase geschikt. Het kan worden gebruikt voor logistiek als vak, als specialisatie en als opleiding.

Naast de traditionele logistieke trajecten binnen productie en distributie, besteden de auteurs aandacht aan inkooplogistiek en reverse logistics. Met praktijkvoorbeelden uit industrie, handel en zakelijke dienstverlening wordt de theorie verduidelijkt. Als nieuwe onderwerpen in de vijfde druk noemen we: Lean & Agile, nieuwe informatietechnologieën ten behoeve van de logistiek, de aandacht voor het uitbesteden van de logistiek en uiteraard – conform de subtitel van dit boek – de weg naar supply chain management. Andere belangrijke punten waarop Werken met logistiek is aangepast zijn: het casemateriaal, de consistentie tussen theorie en vragen en de link tussen logistiek concept en inhoud boek.

Gebruikers noemen als sterke punten: compleetheid, duidelijkheid, toegankelijkheid, geschiktheid voor zelfstudie, de vele voorbeelden, de praktijkgerichtheid en de aantrekkelijke vormgeving.

De website www.logistiek.noordhoff.nl, met ondersteunend materiaal, speelt een belangrijke rol bij de keuze van dit studieboek. Hier vindt de gebruiker toetsen, Excel-modellen, PowerPointsheets, uitwerkingen en andere handige hulpmiddelen.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt Resale.nl?

Je kunt op de website advertentie(s) plaatsen van de boeken die u wilt verkopen. Een potentiële koper neemt dan contact met je op om samen een prijs af te spreken en de transactie verder af te handelen. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige transactie in gedachten en voorkomt dat je slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe kom ik in contact met de verkoper?

Je kunt een reactie versturen door bij de betreffende advertentie van de verkoper op de knop ‘doe een bod’ te drukken. Je kunt nu een bod doen op de advertentie en een persoonlijk bericht toevoegen. Het verstuurde bod brengt je in contact met de verkoper via e-mail.

Wat zijn de kosten voor het verkopen van mijn studieboeken?

Je kunt geheel gratis gebruik maken van de diensten van Resale.nl. Resale.nl haalt zijn inkomsten uit advertenties.

Hoe kan ik een boek kopen?

Resale.nl werkt globaal op de volgende manier:

  1. Zoek via het zoekveld het studieboek dat je wilt kopen.
  2. Uit de zoekresultaten kies je het studieboek waar je geïnteresseerd in bent.
  3. Op de detailpagina van het studieboek kun je een overzicht vinden van de personen die het studieboek verkopen.
  4. Je kunt nu een bod plaatsen door op de button te klikken. Het bod wordt via e-mail aan de verkoper verzonden.
  5. De verkoper van het studieboek neemt contact met je op door een reactie te geven op het bod dat je hebt verzonden. Met de verkoper kun je gezamenlijk een prijs afspreken. Houdt hierbij onze aanbevelingen voor een veilige overdracht in gedachten en voorkom dat u slachtoffer wordt van oplichting.

Hoe weet ik wat ik koop?

Om te achterhalen of wat je koopt ook daadwerkelijk is wat er wordt geadverteerd is het verstandig om bij de verkoper langs te gaan en het aangebodene te bezichtigen. Doe je dit niet, dan loopt je een zeker risico. Onder het kopje ‘Hoe kan ik de kans op misbruik verkleinen’ kun je meer over dit onderwerp vinden.